Ücretli Hizmetler (Döner Sermaye Prosedürü)

Döner Sermaye İşlemleri

Bilgi birikimini üretim ve hizmete dönüştürmenin en önemli araçlarından biri üniversitenin dış paydaşlarla iş birliğidir. Üniversitelerde elde edilen temel bilgi ve tecrübenin daha geniş kitlelere aktarılmasının güzel bir aracı olan bu işbirlikleri yoluyla bölgesel ve ulusal kalkınma için ihtiyaç duyulan bilgi ve deneyim, paydaşlara aktarılmaktadır. Dolayısıyla bu iş birliklerini hizmet verilen tüm faaliyet alanlarında yaygınlaştırmak, "adı gibi öncü..." olan Atatürk Üniversitesi'nin temel misyonlarından biridir.

Üniversitemizin bu misyonu gerçekleştirmesinde, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi olarak üzerimize düşen, proje yazma, fikir dinleme, mentörlük, proje yazma eğitimi verme tecrübelerimizi üniversitemiz dışındaki kişi, kurum ve kuruşların hizmetine sunabilmektir. Öğretim üyelerimizin, üniversite dışı kurum ve kuruluşlara yapacakları proje, danışmanlık hizmeti, bilimsel görüş verme, rapor hazırlama ve benzeri faaliyetler bu kapsamda değerlendirilir. Gerekli durumlarda öğretim üyesi, Atatürk Üniversitesi ve hizmet alacak kuruluş arasında protokol veya sözleşme imzalanır.

Prosedür

Gizlilik Sözleşmesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.